De toamna

Print Friendly

Am simtit ca-i toamna, pentru prima oara, saptamana trecuta. Joi si vineri mi-a inghetat capul pe bicicleta si mi-am dat seama ca nu mai pot merge cu ea la servici. Asta-i partea proasta a venirii toamnei, poate singura caci de-acum incepe distractia cu muraturile, conservele si alte bazaconii pentru camara si congelator.

Anula acesta am inceput din timp, desi mi-era teama ca-i prea cald pe balcon pentru ele dar acum nu mai e cazul caci seara e racoare bine. Astfel, am pregatiti deja:

Vreau sa mai pun cate ceva – varza si legume pentru ciorba dar cine stie daca voi mai avea timp si chef. Sper din suflet ca anul acesta sa fie buni castravetii caci anul trecut nu mi-au placut deloc. Nu stiu daca nu i-am pus eu bine sau nu au fost ei buni…cert e ca mi-a parut tare rau dupa ei. Asa ca, fingers crossed pentru castravetii mei, please. 🙂

Din categoria esecuri, am pus niste ardei capia copti in borcane si mi s-au stricat in 2 zile. Au fermentat si a trebuit sa-i arunc ceea ce a fost o mare dezamagire pentru ca muncisem mult la ei cu coptul si curatatul. Acum imi pare rau ca nu i-am pus la congelator instead. 🙁 Dar, ce sa faci, omul din greseli invata.

Va insir mai jos cateva retete care poate va vor face cu ochiul anul acesta. Sunt retete care mi-au reusit in alti ani si care mi-au placut dar nu le-am mai pus acum din lipsa de bani si timp.

Spor la treaba tuturor! Si o toamna frumoasa va doresc!

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation