Jasmine Pearls – Compania ceaiului

Print Friendly

Nu stiu cum mi-a scapat de nu v-am scris despre minunatele perle de iasomie pe care le-am primit de la Cosmin si fara de care nu stiu cum am trait pana acum! 🙂 Pe langa faptul ca sunt superbe, niste bilute mici care se desfac si umplu ceasca de aroma, mai si au ca rezultat un ceai gustos si delicat, my all time favorite!

Perlele sunt de fapt muguri de ceai alb infuzati cu flori proaspete de iasomie. Mugurii lungi şi argintii sunt rulaţi în formă de sferă cu dungi verzi şi albe.Se desfac pe măsură ce stau în apă fierbinte.

Este un ceai natural, fara uleiuri si alte artificii. Gustul minunat este simplu, pur, curat. Aroma de iasomie este cu adevarat deosebita, gustul e usor dulceag, foarte placut.

Infuzia are o culoare foarte deschisa – un galben pal, un pic verzui. Frunzulitele se pot reinfuza de mai multe ori dar mie imi plac cel mai mult primele 3 infuzii.

Pe masura ce le infuzam, frunzele se deschid frumos si le descoperim intregi si nevatamate. 🙂  Pentru infuzare se foloseste o lingurita de bilute sau chiar mai putin pentru 200ml de apa. Eu am impartit mostra mea de 10 grame in 3, sau 4, nu mai tin minte exact.  E adevarat ca am cam tras de ele pentru ca nu vroiam sa se termine. Infuzarea se face cu apa calda dar nu fierbinte. Dupa ce clocoteste se lasa la racit pana ajunge la 75 grade. Nu folositi apa fierbinte pentru ca veti distruge ceaiul.

Gasiti acest ceai pe site-ul Compania Ceaiului la pretul de 9.5lei pentru mostra de 10 grame. Toate informatiile despre acest ceai sunt luate tot de acolo. Va incurajez sa va folositi si de codul de reducere TARAMEAINVENTATA care va ofera 15% reducere la orice cumparati.

Related posts:

3 Thoughts on “Jasmine Pearls – Compania ceaiului

  1. Raluca on 29/09/2011 at 12:53 said:

    One of my favourite too! 😀

  2. Pingback: Mic dejun de noiembrie | Arome din bucatarie

  3. Pingback: Ceaiurile toamnei | Arome din bucatarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation