Ciabatta cu ardei – Kaufland

Print Friendly

De mult n-am mai avut o recomandare la capitolul cumparaturi de care mi-am amintit de-abea acum cand am cumparat din nou aceasta paine. Este o paine produsa in magazinele Kaufland – ciabatta cu ardei.  Este o paine de 250gr care costa 2.60 lei. Nu e foarte ieftina dar este foarte gustoasa.

Are bucatele de ardei iute prin ea si este, datorita acestuia, usor picanta. E geniala pentru sandvisuri si bruschete. Cand e proaspata este foarte placuta – la gust, miros, aspect, textura. Coaja este putin crocanta, dar nu prea mult iar miezul dulce-iute si pufos. Nu este foarte rezistenta, asa ca trebuie consumata repede. Daca imi ramane pentru a doua zi, imi place sa o prajesc in tigaia de teflon sau pe gratar si este la fel de grozava.

Singura parte proasta este ca are o gramada de ingrediente si 4 E-uri ceea ce ma face sa nu o cumpar decat foarte rar. De cum se mai racoreste afara vreau sa incerc sa o fac si eu, cu ingredientele mele si fara E-uri. Nu vad de ce nu ar iesi cel putin la fel de buna. 🙂

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation