Manic Monday cu aroma de oregano

Print Friendly

Lunea am nevoie de lucruri care sa ma faca sa zambesc. De fapt…oare nu avem toti nevoie de asa ceva, in fiecare zi, dar mai ales lunea…cand ne e asa de greu sa ne rupem de intimitatea weekendului. Asadar, dupa o zi de luni sufocanta mi-am facut un mic cadou:

Untitled-1

Cand l-am vazut la raft…ultimul ghiveci…parca ma astepta. 😀 Da…suna cam aiurea, dar trebuie sa ma intelegeti…oregano este condimentul meu preferat. De luni de zile tot imi zic ca plantez si eu niste seminte si tot nu gaseam pe nicaieri. Cand l-am vazut gata infrunzit, verde ca o zi de vara nu l-am mai lasat din brate pana la casa :). Mi-a adus intr-adevar un zambet pe buze intr-o zi atat de mohorata si rece ca cea de azi.

Voua ce va inveseleste zilele de luni?

Si pentru ca trebuia sa fac ceva in onoarea lui…am incropit o pizza ad hoc cu multa mozarella, pui si frunzulite de busuioc. Yumm!

IMG_3853

Urmeaza maine si reteta. Realizez acum…ca nu am postat nici o reteta de pizza. Si cand ma gandesc ca este printre preferatele noastre…mi se face jena. Deci hold on to your forks people. Maine avem pizza for supper. 🙂

Intre timp…daca aveti ceva sfaturi referitoare la cum se ingrijeste dragutul de oregano, sunt foarte binevenite caci eu habar n-am ce sa-i fac, cum sa-l ud, unde sa-l tin si asa mai departe. Pe langa asta….are cineva idee daca este otravitor pentru pisici? Sper ca nu…caci motanosul meu rontaie orice vede verde.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation