Un scriitor, doi scriitori + Targul Estival de Carte

Il privesc cu simpatie pe dl. Alex. Stefanescu, inca de cand am citit Convorbirile publicate anul trecut la editura All. Anul acesta, am primit de la aceeasi editura o carticica foarte simpatica, plina de umor, in care domnul Stefanescu isi aminteste cu haz de personalitati ale lumii literare.

Cartea are 125 de pagini, format de revista si este impanzita cu caricaturile ilustratorului Bogdan Petry. Nu ca as fi stiut pana acum cine este acesta, dar e bine ca acum stiu – ilustratiile sale sunt foarte faine si potrivite cu textele domnului Alex. Stefanescu.

un scriitor

Nu am foarte multe de spus despre aceasta carte pentru ca nu este una de analizat sau studiat.

cristoiu

Este un volumas care o sa va amuze cu siguranta. Nu am intalnit inca cititor care sa nu fie pasionat si de vietile scriitorilor, sa nu vrea sa patrunda intr-o masura sau alta, in intimitatea acestora. Exact aceasta oportunitate ne-o ofera Alex. Stefanescu prin povestioarele lui ironice si pe alocuri picante despre personalitati cunoscute ale culturii romanesti. Asadar, daca vreti sa aflati ce legatura este intre Emil Brumaru si Andreea Marin, de ce se afla un copil pe biroul lui Ion Cristoiu sau de ce primea Adrian Paunescu numai curent de calitatea a IIa, va invit sa gasiti raspunsurile in paginile acestei carti.

Si daca sunteti la mare la inceputul lunii august, puteti merge la Mangalia la lansarea celor doua carti ale lui Alex. Stefanescu: Un scriitor , doi scriitori si Texte care n-au folosit la nimic. Evenimentul va avea loc in cadrul Targului Estival de Carte, sambata 9 august, la ora 20.30. Vor participa la eveniment ca invitati: Alex. Stefanescu, Ion Dumitrescu si Adrian Cioroianu. Dupa cum am aflat din cartea de care v-am povestit pana acum, toate lucrurile interesante se intampla la Mangalia – Neptun. Asadar, poate n-ar fi rau sa ne prezentam la eveniment. 🙂

In cadrul aceluiasi targ, puteti vizita si expozitia de fotografie Regina Maria. Imi doresc tare mult sa ajung la aceasta expozitie si sper ca voi reusi. Din fericire, targul tine pana pe 10 august. Am inteles ca targul se tine in Casa de Cultura din Mangalia, dar n-am priceput daca e deschis pentru vizita oricand, sau doar in timpul evenimentelor. Nici prietenul nostru Google nu stie prea bine asa ca, daca stiti voi, sa-mi spuneti si mie. 🙂

Print Friendly

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arata-ne ca nu esti un robotel. *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.