Pe noptiera

Cam asa arata acum micul raft de langa patul meu. Sunt ceva mai putine carti decat acum vreo doua luni. Din teancul pe care unii l-ati vazut atunci am reusit sa citesc cate ceva. Pe unele le-am abandonat pe termen nedefinit (Sotronul lui Cortazar), pe altele le-am dat deoparte doar pentru moment in favoarea unor iubiri la prima vedere care nu fusesera in plan (Lebedele salbatice, Cimitirul). Per total, au fost niste luni foarte haotice din punct de vedere al lecturii dar nu-mi pare rau de cartile descoperite. Oscilez foarte mult intre nevoia a-mi ordona lecturile si impulsivitatea la cumparaturi. Stiu ca nu exista nici o constrangere din punctul de vedere al lecturilor dar cand imi dau seama ca vreau sa citesc atat de multe si timpul e atat de scurt…presupun ca ar putea fi vorba de un fel de anxietate ridicola pe care nu o pot stapani.

carti iunie

In orice caz, cam acesta e planul pentru iunie-iulie. Toate mi se par interesante si ma tenteaza de ceva timp. Mai am una care a ajuns aseara si cu ea incerc sa pun punct cumparaturilor momentan.

 Sa va las si cu poftele mele de la Madrid. Nu mi-am luat carti de acolo pentru ca nu am avut bagaj de cala si nu au avut loc dar daca as fi putut, pe astea le-as fi luat. Le-am pozat pentru viitor…poate apuc sa le comand vreodata din alta parte.

carti madrid

De lista de pe Kindle mai bine nu va mai scriu. Si-asa probabil ma credeti dusa. :))

Print Friendly

Related posts:

6 Thoughts on “Pe noptiera

 1. Eu de cand m-am mutat si nu mai am la fel de mult spatiu imi tot propun sa mai citesc din cele aflate in bibliotecă. Mai mult de jumătate din ele le-am dus fie la ai mei fie la Marius si am lasat scrict ce nu am citit sau de ce nu ma pot dezlipi. Dar nu stiu cum se face ca mereu comand altele sau primesc..si cele de pe raft nu se imputineaza…si oricant as vrea sa ma organizez, pana la urmă câte o recomandare de pe blog imi da planul peste cap.

  • Diana Borca on June 26, 2014 at 9:28 pm said:

   Exact la fel patesc si eu. Oricat m-as organiza, tot vad la voi ceva interesant si dau totul peste cap. :))

 2. eu cred ca sunt (suntem) books addicted:) eu nu prea folosesc termeni de-astia in engleza, dar acum chiar cred ca se potriveste:) sunt in aceeasi situatie. am carti din urma pe care n-am apucat sa le citesc, plus carti noi primite, plus carti primite de la voi, plus carti pe cale sa le achizitionez pentru ca voi vorbiti atat de frumos despre ele si nu rezist tentatiei…..daca ar tine si de haine si de foame, ar fi tare bine! eu va doresc spor la citit, sa fitit sanatoase si sa ne bucuram de acesta placere!

  • Diana Borca on June 26, 2014 at 9:28 pm said:

   Sa avem spor toate si sa ne citim mult si bine de-acum incolo. 🙂 Timp si bani sa fie ca de mancare si de imbracat ne-om descurca noi cumva! :))

 3. Nimic n-am citit din tot ce vad aici, dar am volumul lui Munro, de ceva vreme deja, tot ma indemn sa ma apuc de el.

  Ah, deci nici tu n-ai putut cu Cortazar? Eu nici n-am incercat, dar am tot citit opinii fix la poluri opuse. Ba ca ce cel mai cel, ba ca nu se poate citi.

  • Diana Borca on June 26, 2014 at 9:27 pm said:

   Nu am reusit. Il am pe noptiera de cateva luni bune si l-am tot inceput (cica s-ar putea citi in doua feluri) dar nu m-a prins. Eu oricum am o problema cu ceea ce percep ca fiind carti dezordonate asa ca…cine stie cand si daca ma voi intoarce la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arata-ne ca nu esti un robotel. *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.