Oliver Potzsch – The Hangman’s Daughter

Tradusa in limba romana: nu

De cumparat in engleza: 12.19 euro aici.

De cumparat pentru Kindle: 7.99 dolari aici.

Merita banii: nu-s prea sigura, eu am prins o oferta – am luat-o cu 0.99dolari asa ca nu-mi pare rau dar nu stiu daca as da pe ea chiar 60 lei cat este varianta pe hartie.

Parerea mea: 4 stelute din 5

Cartea aceasta mi-a fost recomandata de Goodreads si cand am gasit-o printre ofertele pentru Kindle am cumparat-o imediat. Goodreads recomanda multe carti si desi nu-s toate potrivite cu gusturile mele, gasesc multe printre ele care chiar imi plac. Asa s-a intamplat si cu aceasta. Cartea are un an deja de la aparitie si criteriul dupa care mi-a recomandat-o Goodreads (da stiu, vorbesc despre G. ca despre o persoana vie :P) a fost faptul ca este un fel de fictiune istorica.
Autorul se foloseste de istoricul propriei familii pentru a nascoci un thriller istoric destul de captivant si scris cu ceva talent. Settingul este Germania anului 1660, o perioada a vanatorilor de vrajitoare, a doctorilor care habar n-au de niciunele si a credintelor de tot felul. Nu am mai citit demult un thriller, cred ca de la Barbatii care urasc femeile dar pot spune ca mi-a placut aproape la fel de mult. Ritmul este antrenant, personajele sunt interesante si usor de placut, raul e rau si binele-i bine si intamplarile sunt inedite desi se desfasoara natural.

Este un roman usor, a fost o placere sa ma refugiez in el intr-o perioada aglomerata si il recomand drept un bun cadou pentru un cititor moderat cu asteptari nu prea mari, care vrea doar sa se relaxeze.

Print Friendly

Related posts:

3 Thoughts on “Oliver Potzsch – The Hangman’s Daughter

  1. oh, pare atat de mult in stilul meu 😀 N-am citit-o, dar o sa ma uit dupa ea 🙂

  2. Pingback: haihui in Norvegia (III) – Gudvangen « In jurul Kadiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arata-ne ca nu esti un robotel. *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.