Targ de carte la Constanta – Kilipirim 2011

Ca in fiecare an de ceva timp incoace, pe faleza Cazino-ului din Constanta are loc targul de carte Kilipirim. Am dat peste el din intamplare caci uitasem ca se intampla si am intrat, cum o fac in fiecare an, din curiozitate.  Nu mai stiu de cand se tine acest targ dar nu imi amintesc sa-mi fi luat vreodata ceva de la ei. Preturile sunt aceleasi ca in librarii, eu una n-am vazut reducerile cu care se lauda si in afara de asta, oferta este destul de  limitata. Si in fiecare an povestea este aceeasi. Astazi, pe mese cam batea vantul iar cartile care erau acolo pareau mai degraba de anticariat… lucru care arata insa cat de frumos stiu sa se poarte oamenii cu cartile (care nici macar nu-s ale lor).

Singurul stand plin de reduceri era cel al editurii Nemira care avea o multime de carti la 10 lei, din toate colectiile si care era tot singura la care un baiat aranja cartile si punea altele in locul celor cumparate.

M-a impresionat placut faptul ca era destul de plin. Lumea se interesa de carti si cd-uri, rasfoiau, cumparau si in general, petreceau destul timp la mesele cu carti desi inauntru era cam cald. Ca intotdeauna, cea mai mare aglomeratie era la cartile de self-help si cel mai des lumea cumpara carti pentru copii. N-am vazut cine stie ce carti de bucate si nici titluri noi, din domeniile care-mi plac mie, care sa-mi fi atras atentia.

Daca va plimbati pe faleza eu zic sa intrati si in cortul cu carti. Nu se stie de unde sare iepurele cand vine vorba de lecturi interesante. Mai aveti timp pana pe 8 august.

Print Friendly

Related posts:

2 Thoughts on “Targ de carte la Constanta – Kilipirim 2011

  1. Am fost si eu pe la targ, de la Nemira am luat 3 carti, in rest nu pot sa zic ca erau foarte avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arata-ne ca nu esti un robotel. *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.