Ganduri despre

Viata imi ofera tot ce poate. Asa cum poate ea. Uneori nu in felul in care ma asteptam sau imi doream eu ci in felul aleatoriu si vag in care se desfasoara in general lucrurile in univers. Din cand in cand am momente de luciditate in care intrevad picaturi din dorintele mele in lucrurile care mi se intampla. Daca nu ma opresc sa respir cu atentie si sa ma concentrez asupra lor, momentele sunt greu de identificat si usor de ignorat. Poate ca de acum incolo ar trebui sa-mi doresc aceste momente de luciditate, sa le urmaresc mai cu atentie. Poate ca asta e singura metoda de a nu-mi pierde timpul si viata, sentiment apasator pe care il am atat de frecvent acum.

Dorintele noastre se indeplinesc totusi. Suntem, insa, atat de concentrati asupra drumului incat nu ne dam seama ca am ajuns deja la destinatie. Doar o idee.

collage iulie

Print Friendly

Related posts:

2 Thoughts on “Ganduri despre

  1. eu nu-ti doresc momente de luciditate, iti doresc momente de fericire, de bucurie pura! si sa ai sentimentul acela de implinire ca ai facut tot ce se putea in conditiile date. si alegeri bune. si un umar pe care sa plangi cand iti vine sa plangi. si un om care sa te pretuiasca si pentru care tu sa simti ca merita eforturile. si calatorii. si sanatate. ordinea e aleatorie:) te pup, bafta si ganduri senine!

    • Diana Borca on 03/08/2014 at 07:34 said:

      Pai tocmai la asta e buna luciditatea, sa nu mi se mai para ca totul e atat de intunecat. 🙂
      Te pup! Multumesc! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.