Proiecte de Craciun – Shoe Box

Astazi vreau sa va povestesc despre unul dintre cele doua proiecte carora le dedic timp anul acesta. Ne apropiem de sarbatori si parca mi-e drag si dor. Am inceput sa ma gandesc la ce cadouri voi face, fac planuri si liste si astept cu nerabdare concediul pentru a ma indrepta catre meleaguri mai frumoase si pline de oameni dragi. Eu mai am aproximativ o luna pana atunci dar altii au inceput deja pregatirile (e plin deja de globuri si decoratiuni prin magazine) si lumea se mobilizeaza pentru campanii umanitare de tot felul.

Eu revin anul acesta la campania Shoe Box pe care am descoperit-o anul trecut si mi s-a lipit de suflet. Poate va amintiti cu cat entuziasm v-am povestit despre cutiile de cadouri. Sper sa reusesc si anul acesta sa motivez lumea si sa strangem cel putin la fel de multe cutii.
In cazul in care nu stiti inca ce este Shoe Box – va puteti interesa direct pe site-ul lor – este un proiect care aduce o bucurie simpla dar minunata unor copii care primesc cadouri prea rar. Se ia o cutie de pantofi, se ambaleaza festiv, se umple cu bunatati de tot felul si se daruieste unui copil. Exista organizatii care se ocupa de distribuirea acestor cadouri catre copiii care chiar se vor bucura de ele asa ca va sugerez sa aruncati un ochi pe lista de centre pentru ca sigur exista unul aproape de voi.

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Copiii au varste intre 2 si 18 ani asa ca optiunile sunt nelimitate in ceea ce priveste continutul cutiilor. Asadar, va ganditi la varsta si sexul copilului si incepeti sa umpleti cutia! Noi anul trecut am pus in ele: dulciuri, produse de igiena (pasta si periute de dinti, deodorante, geluri de dus), perii de par, mici bijuterii handmade, hainute pentru copiii mai mici, animale de plus, ornamente pentru pom, creioane colorate, carti de colorat, carti de citit, penare, caiete si in general orice am crezut noi  ca le-ar face placere copiilor. Mai multe idei gasiti aici. Nu trebuie sa fie lucruri scumpe sau sofisticate – stim prea bine ca nu e nevoie de un efort prea mare pentru a face o bucurie unui copil.

In Constanta, este vorba de Centrul de Zi , Str. Dragoslavele 6B, Constanta. Program: luni – vineri, 10:00 – 16:00. Persoana de contact: Nuti Matei, tel 0723 159 728.
Daca doriti, cei care ma cunoasteti personal, puteti sa aduceti si anul acesta cadourile la mine (la munca) si le voi duce eu la Centrul de zi.

Daca vreti sa vedeti poze de anul trecut de la Constanta le gasiti mai jos. Pe pagina de Fb Shoebox sunt multe din toata tara.

Print Friendly

Related posts:

One Thought on “Proiecte de Craciun – Shoe Box

  1. Pingback: ShoeBox 2014 – cadouri pentru baieti |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.