Somn de Vama

Printre picaturi si miros de ploaie, azi mi-am amintit de o vara nu prea de demult in care m-am bucurat de Vama all by myself. Cred ca ati mai vazut pozele dar cum le-am sters de ceva timp si nu as vrea sa se piarda, vi le arat din nou. E vorba de un mini-reportaj foto despre cum doarme lumea prin Vama Veche, realizat de mine in august 2011. E un proiect care mi-e tare drag pentru ca mi-amintesc si acum de acea dimineata frumoasa in care m-am plimbat singura pe plaja, me, myself and my Canon si ne-am uitat la oamenii frumosi care dormeau dupa o noapte de petrecere. Mai cuminte din fire, petrecerea mea s-a terminat mai repede, drept pentru care m-am si trezit foarte devreme, la o ora la care Vama…doarme.

Ma gandesc cu drag la majoritatea momentelor pe care le-am petrecut acolo langa mare, in statiunea atat de controversata pe care o stiti toti dar Vama mea e alta, despre care poate ca va voi povesti intr-o zi. Mi-e drag de ea si asa cum era inainte si asa cum e acum din motive prea frumoase, pe care doar eu le inteleg. Asadar… enjoy!

Print Friendly

Related posts:

2 Thoughts on “Somn de Vama

  1. Invidie e ceea ce simt acum prin toti porii acoperiti de doua straturi de bluze, stand comod in pat si cu sosete groase in picioare. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.