Au plecat

Astazi, cadourile ShoeBox au plecat de la mine si au facut astfel un prim pas catre destinatarii lor definitivi. M-am plimbat toata ziua pe langa camera in care erau adunate, aruncand pe furis cate o privire catre ele si trebuie sa va spun ca mi-au umplut sufletul de veselie si de emotie chiar daca stiam ce se afla in aproape fiecare cutie. Mai ca nu-mi venea sa le duc de acolo, atat de mult mi-a placut sa le stiu adunate asa, pregatite sa fie daruite unui sufletel.

Pe parcursul celor 2 saptamani in care am vorbit lumii despre ele, le-am ambalat, aranjat, impartit, adunat, depozitat si admirat…fiecare privire aruncata spre ele a fost insotita de un zambet, indiferent cat de grea sau uracioasa imi era ziua. Nu pot decat sa sper ca tot cu zambete vor fi intampinate si la destinatie…de fapt, stiu ca asa va fi. Oameni minunati au contribuit la aceasta “captura” mica, unii dintre ei nu doar cu una ci cu mai multe cutii! Au fost si persoane care au primit ideea cu cinism si comentarii rautacioase de neinteles pentru mine dar acestia par cu adevarat neimportanti cand vezi toate minunile astea la un loc si toate gandurile bune care se ascund dupa ambalajele acestea colorate.

Eu nu-s o persoana prea inamorata da Craciun dar anul acesta parca am inceput sa simt o oarecare dragalasenie fata de aceast obicei frumos de a darui si va spun sincer ca proiectul acesta m-a facut sa ma simt warm & fuzzy desi, evident, nu acesta era scopul.

Scriu aceasta postare pentru ca vreau sa va motivez si pe voi sa daruiti ceva din suflet, sau daca nu aveti posibilitatea de a darui ceva, sa organizati sau sa ajutati la organizarea unei astfel de actiuni (chiar si la nivel mic – cum a fost la mine – la birou sau la bloc). Va garantez ca sentimentul acesta fain este de neinlocuit! Si daca va simtiti tristi, melancolici sau abatuti in preajma sarbatorilor…pun pariu ca aceasta-i solutia perfecta! 🙂

Print Friendly

Related posts:

3 Thoughts on “Au plecat

  1. Nu stiu cine si de ce ar vorbi cu cinism despre ce ati facut voi acolo, mici minuni impachetate in zambet, pentru niste copii care nu au nici cea mai vaga banuiala ca acest Craciun e unul in care vor avea o pata de culoare si pe langa bucuria Nasterii mantuitorului, vor avea si ceva “palpabil” in viata lor.
    Va multumesc din suflet pentru implicarea voastra!

  2. Pingback: Proiecte de Craciun – Shoe Box | Tara mea inventata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.