Life is

whatever you make of it, I always thought.

Dar uneori nu prea poti sa faci nimic (nici pentru tine, nici pentru altii) ceea ce e destul de frustrant si cam aiurea asa ca singura solutie este sa iei un loc pe canapea si sa …enjoy the ride.

Stiu ca nu va plac filozofiile dar asa mi-a venit acum sa va povestesc lucrurile astea…care-s evidenteΒ  pentru toata lumea, atat de evidente incat nici nu le observam. In ultima perioada am facut asta foarte des… lay back and try to enjoy the ride adica. Cel mai des cu o carte sub nas dar si prin bucatarie caci ma stiti cum sunt pofticioasa & co.

Drept pentru care vreau sa va amintesc despre urmatoarele carti care mi-au placut:

Vreau sa va mai povestesc si ca urmeaza cel putin 2 concursuri cu premii in carti. Musai sa vina unul macar pana la sfarsitul saptamanii.

Va mai promit si niste extra -mega biscuiti saptamana viitoare! Pe langa faza cu painea sunt si intr-o faza a biscuitilor…which is quite nice.

Asadar dragii mosului …babei, stay tuned! πŸ™‚

P.s. INTREBARE IMPORTANTA: Va intereseaza oare sa scriu si articole din astea de politete sau ati prefera sa ma tin de subiect si sa nu mai bat campii?

Print Friendly

Related posts:

13 Thoughts on “Life is

 1. mie imi plac articolele tale de politete, de fapt imi place cam orice scrii si din cand in cand nu strica deloc o recapitulare.

 2. Cine te citeste , o va face indiferent ca scrii politeturi sau bati campii.Farmecul tocmai in asta consta:sa poti sa scrii despre multe lucruri dar intr-un mod propriu , inconfundabil , asa cum o faci tu πŸ™‚
  hugs.

  • Diana Borca on 19/09/2012 at 19:52 said:

   Multumesc Maya!
   nici nu mi-am dat seama ca aveam nevoie de incurajari pana nu le-am citit pe ale voastre. πŸ™‚

 3. Articole de-astea de politete :)))) funny! Hell yeah, cata vreme atingi si problema cartilor, I’m a fan :).

 4. Biscuitii aia sunt facuti de tine???? GROZAV!! Sunt impresionanti! Eu am venit foarte studios pe link-ul de la Kadia fiindca i-am vazut si credeam ca e un articol de “istoric si pareri” la adresa biscuitilor Oreo (recenta mea pasiune desi nu-i consum ca-n reclame fiindca ma enerveaza – am incercat totusi o data). Seamana foarte tare cu Oreo. Foarte tare. Doar ca tu ai crema mai mult ceea ce e un mare PLUS. Mi-e mi-a placut articolul, a fost caldut si pufos si oricum eu zic sa scrii ce vrei tu, nu publicul. Dar eu dau din coada pentru articolul cu biscuitii. Pana saptamana viitoare am sa ajung sa chelalai. Daca vad ca e compatibil cu viata (a mea, evident) fac si eu. Doar sa nu fie ceva care sa necesite din cauza indemanarii vreun mascul stil Kali sau femeie-only…

  • Diana Borca on 20/09/2012 at 09:08 said:

   Sunt mult mai simplii decat par! Iar crema poti sa pui cat vrei! Hai ca ma grabesc cu pozele. πŸ™‚

 5. Mie imi place cand bati campii πŸ˜€

 6. Pingback: Calatorie in timp « In jurul Kadiei

 7. biscuitii arata chiar mai bine ca la magazin πŸ™‚ defapt, cu siguranta sunt mai buni ca la magazin. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.