Saptamana de dupa

Septamana de dupa concediu adica, prelungita desigur…ca parca a fost acum mai mult de o saptamana concediul, nici nu mai tin minte desi mi-e gandul inca acolo, in piata mare din Sibiu si pe plaja in Vama.

De gatit, nu gatesc inca cine stie ce dar saptamana aceasta ati vazut o reteta gustoasa tare si oarecum de sezon – supa de ardei umpluti si aseara, am postat in graba o reteta de la care nu ma asteptam la cine stie ce dar a iesit minunata – nutela din avocado si v-am impuiat iar capul cu prea delicioasa miere de la Sibiu.

Mi-am pregatit o lista cu cartile despre care vreau sa va povestesc, vreo 10 in total, desi sunt sigura ca mi-au mai scapat unele. Nu prea scriu eu despre fiecare carte citita si rau fac pentru ca vara asta am citit numai chestii faine si e pacat sa nu va inspirati si voi macar un pic. Saptamana aceasta am reusit sa scriu doar despre My Life in France a Juliei Child si Exit the actress a autoarei Pryia Parmar, ambele minunate carti pe care mi-ar fi drag sa le traduc. Am mai scris doua vorbe si despre Apa pentru elefanti, o poveste foarte emotionanta si care mi-a placut mult.

Am scris cate ceva si pe rasfaturi dar nimic seminificativ. 🙂 Am inceput sa ma detasez putin de acea parte a blogului si ma gandesc daca sa renunt la ea sau sa o mai las. Voi aveti vreo parere in acest sens?

Un weekend fain va doresc!

Diana

Print Friendly

Related posts:

2 Thoughts on “Saptamana de dupa

  1. mai, eu cand vinla tine in bucatarie si in biblioteca si uneori pe la poze; f rare ajung la rasfaturi so….

  2. Pingback: Voi ce faceti cu … resturile? « in jurul mesei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.