Dar din dar

Acum o saptamana v-am povestit despre frumuselul Bibi si am vazut ca v-a placut. Mi-ati scris si mi-ati ascultat rugamintile de a populariza cazul lui, v-ati gandit la el si i-ati admirat dulceata si veselia. Pentru toate acestea va multumesc si va imbratisez. Pe langa povestea lui Bibi v-am mai spus si despre cartile, ceainicul si ceaiurile pe care le aveam de daruit. Putin dintre cei care mi-au raspuns au dorit sa ia parte la giveaway. Poate ca premiul este nesemnificativ sau poate ca pur si simplu nu prea beti ceai dar nu conteaza.  Stiu ca ati fost reticenti in a participa pentru ca v-ati simtit prost sa castigati ceva de pe urma unui sufletel care sufera. Dar nu o priviti ca pe un castig ci ca pe un dar. Stiti cum se zice, dar din dar se face raiul… Important e ca l-am vazut pe Bibi pe multe bloguri si acest lucru m-a bucurat. Unele fete mi-au si dat cateva idei referitor la ce s-ar putea face in continuare pt Bibi.

Incerc sa fac o lista cu toti cei care au vrut sa-l ajute pe Bibi desi sunt convinsa ca mai sunt si altii care au facut-o desi nu s-au facut auziti:  Laura, Simona, Laura Frunza, Daiana, Nedeia, Sadie, Andreea, Alexa, Natasa, Luthelo, Joviska, Ioana, MajeNina, Honey Bunny, Andreea si Raluca. Va multumesc tuturor – celor care ati comentat aici, care mi-ati scris pe mail sau pe Facebook! Fiecare mesaj m-a bucurat nespus.

Iar acum, sa impartim premiile! 😀

Ceainicul, ceaiurile si prospelul vor merge la Laura Frunza! 😀 Stiu ca ai sa te bucuri de ele macar un picut! 😀

Nabokov pleaca spre cealalta Laura!

Felicitari fetelor! Astept adresele voastre cat mai curand pe adresa de mail: diana[@]tarameainventata.net.

Deocamdata atat dar nu va intristati. Mi-am dat seama ca mai am o multime de carti de dat asa ca vor mai urma giveaway-uri! 😀 Daca nu mai aveti rabdare, o mica parte din carti le gasiti aici. La schimb sau contra cost. Cum va convine.

Print Friendly

Related posts:

3 Thoughts on “Dar din dar

  1. Draga mea Diana, iti multumesc pentru dar 🙂 si chiar daca acest concurs s-a incheiat, eu am sa continui sa incerc sa-l ajut pe Bibi mic! Te pup 🙂

  2. Bravo, Laura!!! Laura este si o mare amatoare de ceai, asa ca este numai bun acest cadou!!!!

  3. Felicitari fetelor si sunt 100% sigura ca Laura F se va bucura de acel ceainic dragutel!
    Imi e tare ciuda in schimb ca nu am putut face si mai mult pentru Bibi. Ma refer aici la cei de la Ivatherm care au adunat banii aia din licitatii si nu stiu daca vor lua in considerare cazul lui Bibi. Nu mi-au mai raspuns nimic si pe wallul lor nici nu au mai adus vorba de asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.